Anti-aging facial €75,-

mavex, forever, rimpels, salon, schoonheidssalon. gezichtsbehandeling
mavex, nederland, forever, gonaderma, grafiek, test

Onderzoeken uitgevoerd op een aantal individuen hebben aangetoond dat het GANODERMA-extract buitengewone anti-aging eigenschappen bezit:

  • Bezit duidelijke effecten op de celvernieuwing en de vermindering van de rimpeldiepte
  • Verhoogt de hydratatie en de tonus van de huid
  • Heeft een belangrijke antioxiderende rol die onmisbaar is om de tijd te vertragen en de fotoveroudering te voorkomen
  • Bevordert de collageensynthese

Uit het Mavex-onderzoek in Zwitserland ontstaat FOREVER, de eerste professionele gelaatsbehandeling ter wereld die gebruik maakt van het EXTRACT van GANODERMA, een zeer bijzondere champignon die reeds meer dan 4.000 jaar wordt gebruikt in de Oosterse geneeskunde voor zijn buitengewone eigenschappen.

Dit wonderbaarlijke natuurproduct, dat gedurende duizenden jaren werd beschouwd als het geheim voor een lange levensduur en jeugdigheid, werd onderzocht in belangrijke universitaire studies die via wetenschappelijke proeven haar grote efficiëntie in het bijdragen tot een vertraging van de huidveroudering hebben aangetoond.

De producten van de FOREVER-lijn maken enkel gebruik van zeer kostbare actieve plantaardige stoffen en ‘last-generation’ fytocosmetische complexen, die het resultaat zijn van het meest geavanceerde Zwitsers onderzoek en avant-garde productietechnologieën.

Hun bijzonder zuivere formule en de afwezigheid van chemische stoffen maken ze bijzonder geschikt en compatibel voor alle huidtypes.

Ze zijn gekenmerkt door een fluweelzachte textuur en een zeer aangename natuurlijke geur; ze dringen perfect door zonder vette sporen en bieden intense zintuiglijke emoties.

mavex, forever, nederland, almelo, schoonheidssalon