Bruidsmake-up

Jouw trouwdag is de mooiste dag van je leven!
Bij de bruidsmake-up is jouw wens het belangrijkst, er op je mooist uitzien. We verzorgen graag op persoonlijke wijze jou visagie.
We nemen alle tijd voor je, zodat jij voor 100% straalt op de bijzondere dag.

Omdat jij op deze dag het stralend middelpunt bent is het van groot belang dat jou huid extra goed verzorgd wordt in de periode voor de bruiloft. Voor de bruid is het extra belangrijk omdat een mooi aangebrachte make-up goed tot zijn recht komt. We raden aan om de periode voor de bruiloft de huid goed te verzorgen, zowel als thuisgebruik en gezichtsbehandelingen in de salon.

Natuurlijk kunnen je moeder, schoonmoeder, bruidsmeisjes, zussen en andere familieleden kunnen bij ons terecht voor make-up, advies en behandelingen.

Op de bijzondere dag zelf is het mogelijk dat we bij je thuis de make-up verzorgen, zodat je geheel in een ontspannen sfeer aan je dag kunt beginnen.
De proef make-up wordt een paar weken van te voren gepland zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan. Voor de proef make-up is het handig dat je bij ons in de salon komt, zodat we benodigdheden bij de hand hebben voor je.

op, maken, op maken, advies, bruid, bruidsmake-up. almelo, salon
salon, almelo, schoonheidsspecialist, make-up, op maken, advies
bruid, make-up, proef, proef make-up, arrangement, ampul, almelo, schoonheidssalon