Eelt peeling | Calluspeeling

mavex, callus peeling

De Mavex Calluspeeling is een professionele behandeling die de voeten verzorgt en snelle resultaten geeft. Zonder gebruik van mesje of frees verwijdert de calluspeeling eelt plekken, eeltknobbels en kloven die er niet mooi uit zien maar vaak de oorzaak zijn van een vervelend en pijnlijk gevoel. 

De calluspeeling is een aangename behandeling die de voeten heerlijk zacht maken.

De behandeling wordt beëindigd met het aanbrengen van een speciale crème MAVEX Daily Care of Mavex Intensive Care.

 

callus peeling, mavex, voeten, eelt, almelo, schoonheidssalon
mavex, callus, peeling, callus peeling, calluspeeling, almelo, pedicure

De Mavex producten zijn volledig natuurlijk en bevatten geen parabenen, formaldehyde, toegevoegde conserveermiddelen, paraffine of minerale oliën.

Ze zijn samengesteld uit een synergetisch complex van medicinale plantaardige kruiden en Zwitserse Alpenplanten, waaronder gentiaan, blauwe bessen, spar en zuiver gletsjerwater ingekapseld in liposomen.

Een buitengewone schoonheidsverzorging voor de voeten, met een specifieke en intense vaatbeschermende, opwekkende en antibacteriële werking die zorgt voor een diepgaande en intensieve hydratatie, de stimulering van de bloedsomloop en de reactivering van het celmetabolisme.

De buitengewone kracht van de natuur en de bergen gevat in een oneindig delicate verzorging, die niet alleen de voeten verzorgt en beschermt, maar ook een gevoel van zachtheid, lichtheid en welzijn verleent.

Het regelmatig gebruik van de crème thuis houdt de voeten goed gehydrateerd, zacht en beschermd, verhindert de vorming van eeltplekken en kloven terwijl de voeten steeds mooi en in goede gezondheid blijven.