Customized Facial

Revitaliseert en geeft uw huid direct weer een gezonde gloed

Een op maat samengestelde, krachtige peptide behandeling met direct resultaat. Geschikt voor een doffe, gedehydrateerde huid met fijne tot diepe rimpels en lijntjes. De uitstraling van uw huid zal tijdens deze behandeling onmiddellijk revitaliseren, krijgt direct een zichtbare boost en een mooie gezonde gloed. De behandeling stimuleert aanmaak van collageen en elastine met als resultaat minder fijne lijntjes en rimpels.

Naast de massage technieken op anti-aging niveau, worden ook de aanvullende zorgpunten van uw huid aangepakt zoals: diepe rimpels, grove poriën, ouderdomsvlekken, uitdroging, gevoeligheid en congestieve huid (rode, gestuwde huid zoals bv rosacea).

facial, schoonheidssalon, hydropeptide, almelo, meteen resultaat, resultaat

Na één behandeling is uw huid gevoed, gehydrateerd, vernieuwd, gladder en heeft het weer een heldere uitstraling.
Doordat geen enkele huid hetzelfde is, wordt elke behandeling zorgvuldig opgebouwd voor het gewenste resultaat en aangepast aan uw huid- en verbeteringsdoel.

Voor wie is de behandeling geschikt:
Alle huidtypes die behoefte hebben aan een lichte exfoliating en onmiddellijke resultaten. Zeer geschikt voor de rijpere huiden en perfect voor cliënten die niet veel tijd hebben, maar wel de beste anti-aging resultaten willen.

cce277ef-7035-4d1f-9e0a-fa85314730d0