Egypt sun

Egypt Sun Poeder
Een frisse, natuurlijke teint doet wonderen!

Deze poeder breng je ‘s ochtends op het gezicht aan met een poederkwast en die werkt op de zuurgraad van de huid. Doordat die zuurgraad gedurende de gehele dag geactiveerd wordt door onze bloedsomloop, hoef je gedurende de dag niet bij te poederen.
De poeder past zich naar elk huidtype en eigen bruiningskleur aan. De poeder bruint u zoals uzelf bruin wordt. Nooit meer te zoeken naar de juiste kleur, de poeder doet het werk. U krijgt daarmee een natuurlijk en fris uiterlijk.

De Egypt Sun is er in 2 varianten: Reflection en Sportiv.
En is de poeder op, kunt u een navulling bestellen.

 

egypt sun, make up, gezicht, salon, behandeling, gezichtsbehandeling

Met Egypt Sun Reflection poeder krijgt jou huid weer een ontspannen en jeugdige uitstraling terug. De Egypt Sun Reflection poeder is een compactpoeder waarin een fijne glinstering verwerkt is voor een natuurlijk zongebruind resultaat.
De Egypt-Sun Sportiv poeder is een matte poeder welke ook voor een natuurlijk gebruind resultaat zorgt, maar is dankzij de matterende werking uitermate geschikt bij een vettere huid; de poeder gaat glimmen tegen. De poeder heeft een egaliserend effect en geeft daardoor ook zeer mooie resultaten bij couperose. Make-up met een verbluffend resultaat.

Je krijgt niet voortdurend te horen: "Wat ben je mooi opgemaakt" maar "Wat zie je er goed uit".
De beste bronzing powder ooit!

rouge, make-up, almelo, salon, schoonheid

 

 

Egypt Sun Rouge
Een bijzonder mooie rouge welke in combinatie met de Egypt Sun poeder jou persoonlijke uitstraling nog beter zal benadrukken.