Huidverbetering

Een huidprobleem kan erg vervelend zijn. Het is vaak iets wat iedereen kan zien en waar je je heel onzeker over kunt voelen. Heel belangrijk dus dat we je goed kunnen adviseren en ervoor gaan zorgen dat jij weer kunt stralen!

Verbetering van uw huid, daar sta ik voor. Ik hou mij bezig met huidverbetering en geef ik gespecialiseerde behandelingen en adviezen om uw huid in optimale conditie te brengen en te behouden. Huidverbetering wordt bereikt door een combinatie van gezichtsbehandelingen afgewisseld met verzorging thuis.

Dit effect bereiken lukt mij echter niet alleen; dat doen we samen.

schoonheidssalon, schoonheidsspecialist, almelo, theravine

Als je praat over huidverbetering dan worden de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren nieuwe cellen aan te maken. Dit kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld een behandeling met intensieve peelingen.

Bij huidverbetering stimuleer je de huidlaag waar de nieuwe cellen worden gevormd om sneller nieuwe cellen aan te maken. Hierbij probeer je de huid te verjongen en huidveroudering te vertragen. Je voedt en herstelt de cellen in deze huidlaag zodat de cellen weer gezond zijn en zich ook gezond kunnen delen. Dit kan je bereiken door;

  • De huid te beschermen tegen vrije radicalen, vrije radicalen maken schade aan de cellen in het lichaam en zorgt voor lichamelijke veroudering. Dat onze huid minder elastisch wordt is een gevolg van schade door vrije radicalen aan huid en bindweefsels. Het is te vergelijken met een elastiekje dat brokkelig wordt en vergaat als het in de zon heeft gelegen. Mensen die bijvoorbeeld roken, veel achter de computer zitten en veel aan de zon hebben bloot gestaan, krijgen eerder rimpels door een grotere hoeveelheid aan schadelijke vrije radicalen.
  • De cellen werkzame stoffen te geven die de huid tekort komt of zelf niet meer aan kan maken, bijvoorbeeld collageen. Collageen is de belangrijkste factor om onze huid jong te houden. Vanaf je 25ste levensjaar is het belangrijk om met hoogwaardige werkstoffen de eerste rimpels tegen te gaan. Een rimpel doet er 10 jaar over om aan de oppervlakte zichtbaar te worden. In de menopauze (bij maar liefst minimaal 30% van de vrouwen) slaat de veroudering ineens hard toe door de vermindering van oestrogeen.

Gezichtsbehandeling
Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren, om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en heerlijk te ontspannen.

U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. 

Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.Wij bieden u gezichtsbehandelingen afgestemd op uw huidtype, zodat uw huid de voedingsstoffen krijgt die deze nodig heeft. Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw huid te verbeteren en te onderhouden. Met mijn kennis en vakbekwaamheid, kunnen wij ervoor zorgen dat uw huid er zichtbaar gezonder uit zal zien en ook zo zal aan voelen.

Een goede huidverzorging is belangrijk voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Huidverzorging begint bij een goede reiniging, maar waarom is een goede reiniging belangrijk.
Uw huid krijgt gedurende de dag te maken met allerlei schadelijke stoffen, die de poriën kunnen verstoppen. (rook, uitlaatgassen, etc.) Als u dan ‘s avonds een nachtcrème of ‘s ochtends een dagcrème over deze vervuilde huid smeert, plakt u als het ware het vuil aan uw gezicht vast, waardoor de werkzame stoffen niet goed tot de huid kunnen doordringen, met als resultaat dat de crème maar minimaal zijn werking kan uitvoeren, laat staan verbeterd.

Waarom huidverzorging van uw gezicht zo belangrijk is:

  • Door te reinigen werkt uw dag- en/of nachtcrème beter
  • Om huid veroudering te vertragen
  • Voor een gezonde huid, door de huid te voeden
  • Om er mooi en verzorgt uit te blijven zien
  • Er zijn veel rook en uitlaatgassen die uw huid vervuilen
  • Omdat schone huid straalt
  • Dit is een basis voor een mooie make-up
  • Om puistjes en mee-eters te voorkomen of te minimaliseren


Huidverzorging is belangrijk voor een mooie huid, 
dat wilt u toch ook?
Een mooie huid krijgt u als u er aandacht aan besteed. Door het gebruik van de juiste producten krijgt u weer een gezonde en stralende huid. De juiste huidverzorging begint bij een goede basis. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies voor je juiste verzorging aangepast op uw huid.