Hydropeptide

HydroPeptide – verjong uw huid door uw huidcellen gezonder te maken

HydroPeptide streeft ernaar om de cellulaire gezondheid (happy cells) van uw huid te ondersteunen door oplossingen te creëren, die de gezondheid van uw huid op de lange termijn ten goede komen.

HydroPeptide is een cosmeceutical en gebruikt de natuurlijke kracht van peptiden als boodschapper van zeer kleine moleculen op celniveau. Hierdoor is de huid goed in staat om dit op te nemen.
Meer dan 70 verschillende peptidenantioxidantrijke botanische extracten, groeifactoren en hyaluronzuur geven uw huid de nodige signalen af om de huid zelf weer aan het werk te zetten met als resultaat: huidverbetering!

De verschillende krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur, goede hydratatie en maken bouwstoffen aan die uw huid verstevigen. De zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen uw huid. HydroPeptide is een autoriteit op het gebied van ongeëvenaarde anti ageing, huidverbetering en huidverjongende resultaten.

Een gezonde, stralende huid voor nu en in de toekomst
De meer dan 30 AWARD winnende producten, bieden gerichte en resultaat gedreven oplossingen voor alle huidtypes en zorgen onmiddellijk door innovatieve formules, voor geweldige resultaten! Door de bijzondere samenstellingen zijn de producten en behandelingen in staat uw huid zichtbaar te verjongen.

 

hydropeptide, peptide, huideverbetering, collageen, salon, almelo

Bent u op zoek naar een huid-verbeterende verzorgingslijn met een onmiddellijk “wow-effect“?

HydroPeptide heeft zeer doeltreffende behandelingen die er maximaal op gericht zijn om uw huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. De zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid.

HydroPeptide is een award-winnende cosmeceutical en garandeert echte resultaten!  De anti-wrinkle producten van HydroPeptide helpen bij het verjongen van de huid. HydroPeptide biedt huidproducten aan die helpen je huid jeugdig te houden. De anti-wrinkle + clarify  van HydroPeptide pakt puistjes aan.

De behandelingen bevatten peelings die zeer hoge concentraties aan zuren (tot 30%) bevatten. Deze behandelingen worden volledig aangepast aan de wensen en op de behoefte van uw huid. Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid. In overleg met u wordt besproken, welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Gene-ius Skincare
Sinds 2004 heeft Hydropeptide een ware revolutie teweeg gebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau, verbeterd de hydratatie en verminderd lijntjes rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug.

En dat merkt u, want na 1 behandeling ziet en voelt u direct verschil!

HydroPeptide gebruikt de principes van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te schakelen. De marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst!

Marktleider in het gebruik van peptiden met ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten
De bekroonde producten van Hydropeptide zijn geliefd bij dermatologen, plastisch chirurgen en huidverzorgingsprofessionals.

face lift, anti rimpel, gezichtsbehandeling, collageen, hydropeptide
behandeling, verslapping, collageen, veroudering, schoonheidssalon, almelo, hydropeptide

Alleen goede ingrediënten
Hydropeptide behandelingen zijn aangenaam om te ondergaan en hebben een direct resultaat. De thuisverzorgings producten bevatten een enorme hoeveelheid peptiden. Peptiden zijn de bouwstenen voor je huid. Naast peptiden als power-house ingrediënt bevatten de producten ook nog vele andere klinisch bewezen ingrediënten. Hydropeptide onderzoekt en analyseert ieder ingrediënt dat ze gebruiken op de werkzaamheid. Zo hebben ze altijd de juiste dosering van ingrediënten om de beloofde resultaten te bereiken. Klinische resultaten is onderdeel van de filosofie van Hydropeptide.

Een luxe ervaring
Daarnaast vinden de makers van Hydropeptide dat het verzorgen van jouw huid een luxe ervaring moet zijn. De producten geven daarom ook qua geur en gevoel een beleving van wellness en luxe. Hydropeptide heeft producten voor ieder huidtype.

HYDROPEPTIDE® AWARD WINNING SUCCES

 

Waarom HydroPeptide?

 • Direct zichtbare resultaten; jeugdiger, egaler, frisser, gladder
 • Blijvende huidverbetering met verbluffend resultaat
 • Slimme mix (op klinisch niveau) met meer dan 70 verschillende peptiden
 • Epigenetica
 • Hoge concentratie Botanische extracten;
  – anti-oxidantrijke botanische stamcellen
  – botanische groeifactoren
  – Micellaire water
  – Fruitzuren AHA en BHA’s tot 30%
  – Vitamines, pro biotica, triple hyaluronzuur
  – Natuurlijke huidverhelderaars
 • Dierproefvrij
 • Vegan
 • Zet de huid zelf aan het werk
 • Geschikt voor alle huidtypen

Wanneer is deze behandeling voor u geschikt?

 • als de eerste tekenen van veroudering zichtbaar beginnen te worden
 • bij droge en vochtarme huiden
 • bij fijne lijntjes en rimpeltjes
 • bij doffe en vermoeide teint/ huid
 • voor iedereen die de huid zo lang mogelijk mooi wil houden en huidveroudering wil vertragen
 • bij diepe rimpels
 • bij ouderdomsvlekken en pigmentatie
 • bij geïrriteerde huiden
 • bij gestreste, onevenwichtige huiden
 • bij gevoelige, licht gevoelig, couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming
 • bij droge huid
 • bij (hormonale) acné huid
 • bij rosacea
 • en voor iedereen die DIRECT resultaat wilt.
05-800x300