Intense Refresh facial

Anti aging collageen behandeling geeft uw huid
direct meer volume

Deze anti aging collageen behandeling, doordringt de huid met versterkende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactor activators en eiwitten. Sterkere peelingen zoals de 5 krachtige exfolianten uit de 5x power peel, versterken en verbeteren de celvernieuwing, waardoor collageen en elastine in onze huid nog meer wordt aangezet.

Het speciaal toegepaste verkoelende gelaatsmasker geeft onmiddellijk een verstevigend en straktrekkend resultaat aan uw huid. Het is doordrenkt met collageen ondersteunende peptide en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken. Het zorgt voor een betere opname van werkstoffen, geeft meer vochtbinding en hydratatie, waardoor de huid meer volume krijgt en gaat stralen.

Na slechts 1 behandeling zijn de expressie lijntjes meer ontspannen. Uw huid is stralender, heeft een gladdere textuur met meer volume en ziet er fris en helder uit.

 

intense refresh
6af5d73b-b122-4c69-b7f1-0ee3fc90ab36


HydroPeptide heeft zeer doeltreffende behandelingen die er maximaal op gericht zijn om uw huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. De zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid.

En dat merkt u, want na 1 behandeling ziet en voelt u direct verschil!
Doordat geen enkele huid hetzelfde is, wordt elke behandeling zorgvuldig opgebouwd voor het gewenste resultaat en aangepast aan uw huid- en verbeteringsdoel.

Deze behandeling is geschikt voor:
Rijpere huid, zonneschade, ruwe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels die de behoefte hebben aan een stevige exfoliatie met onmiddellijke resultaten.