Lichaamsmassage

Een lichaamsmassage helpt het de weefsel stofwisseling, huid- en spier doorbloeding te verbeteren, verkrampte spieren te ontspannen en vermoeidheid te verminderen door het afvoeren van afvalstoffen. Een lichaamsmassage heeft een zeer ontspannen effect.  Het kan een positief effect hebben tegen klachten veroorzaakt door stress: stijve rug, stijve nek, hoofdpijn, slaapproblemen en vermoeidheid.

En vergeet niet: een ontspannen lichaam geeft een ontspannen geest”!

Hot Stone massage

Massage met hete stenen is een methode die vroeger heel gangbaar was bij indiaanse volkeren. Ze gingen op zoek naar basaltstenen die ze verwarmden om er pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen. De warmte wordt traag afgegeven en houdt lang aan. Daardoor krijg je een diep en heel ontspannend gevoel. Vulkaanstenen staan symbool voor vuur en aarde. Ze hebben de eigenschap om warmte een lange tijd op te slaan. Tijdens de massage trekt de warmte geleidelijk in het lichaam zodat je de spieren heel soepel maakt en het verlicht de spierspanning.

 

schoonheid, salon, hotstone, massage

 

 

Dermacupping
In cupping zit het engelse woord 'cup', dat in deze context vertaald moet worden als stolpje. Cupping vindt zijn oorsprong in de eeuwenoude Chinese Geneeskunde.

Dermacupping is een zeer effectieve vorm van bindweefselmassage. De dermacupping wordt niet alleen het bindweefsel en de bloedsomloop in beweging gebracht maar ook de onderliggende afvalstoffen worden afgevoerd.

massage, derma, cupping, bindweefsel
schoonheidssalon, schoonheidsspecialist, almelo