Mavex

De cosmetica van Mavex zijn samengesteld op basis van geneeskundige kruiden, wilde planten die groeien op Alpijnse hoogte en planten afkomstig van de Zwitserse biologische teeltwijze. Deze worden heel strikt met de hand geselecteerd en behandeld.

mavex, salon, nederland, callus peeling, eelt, verzorging, verbetering, rimpel, behandeling

Mavex producten maken enkel gebruik van zeer kostbare plantaardige actieve stoffen en 'last generation' fytocosmetische complexen, die het resultaat zijn van uiterst geavanceerd Zwitsers onderzoek, in nauwe samenwerking met Zwitserse universiteiten en eveneens dankzij geavanceerde productietechnologieën, die zeer strikte productieprocedures naleven. Mavex producten zijn vrij van parabenen, formaldehyde, toegevoegde bewaarmiddelen, minerale oliën of paraffine. Ze zijn niet getest op dieren en gemaakt met respect voor het milieu en de natuur.

 

Door hun bijzonder zuivere formule en de afwezigheid van chemische stoffen zijn Mavex cosmetica geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige en veeleisende huid. De fijne en gladde texturen zorgen voor een perfecte en zeer snelle absorptie en maken de huid niet vet. De delicate natuurlijke geuren zorgen bij elke verzorging voor unieke en verfijnde zintuiglijke emoties. Met een constante innovatie en erkende efficiëntie is Mavex een onbetwistbare leider in de schoonheidsverzorging.

Mavex is aanwezig in meer dan 30 landen. Duizenden schoonheidssalons, wellnesscentra en erkende hotels maken gebruik van Mavex producten, een duidelijk signaal voor succes en een garantie voor kwaliteit.