Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De producten van neoderma verzorgen, herstellen en verbeteren de huid.

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. De slogan van Neoderma is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’. De bio peeling van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

In het moderne Neoderma onderzoekslaboratorium selecteert men de beste en meest effectieve kruidenextracten om de allerbeste schoonheidsproducten samen te stellen. Door de actieve kruiden en plantenextracten die in Neoderma producten zijn verwerkt, kunnen veel huidproblemen worden verholpen. Neoderma is vrij van genetisch gemanipuleerde organismen, lanolinen, minerale oliën en parabenen en is niet op dieren getest.

neoderma, cyprus, nieuwe, huid, bio peeling