Oudere huid, rimpels

rimpels, oude huid, verslapte huid, anti-aging, veroudering, gezichtsbehandeling, almelo, salon

Behandeling voor oudere huid, een huid met (beginnende) rimpels,

een verslapte huid:

Anti-aging facial € 65,-
Anti-Aging facial booster € 37,50
Intensive exfoliating € 63,-

Huidveroudering
Huidveroudering begint al rond het 25e levensjaar. De aanmaak van de collageen en elastine vezels neemt af en de huid verliest beetje bij beetje haar stevigheid. De eerste rimpeltjes zijn vaak te zien rondom de ogen. Door diverse schoonheidsbehandelingen, de juiste huidverzorgingsproducten en een gezonde levensstijl kunnen we het huidverouderingsproces niet stoppen maar wel vertragen.

Tips om huidveroudering te vertragen zijn:
- Geadviseerde huidverzorgingsproducten aangepast op uw huid gebruiken
- De huid te beschermen tegen vrije radicalen, vrije radicalen maken schade aan de cellen in het lichaam en zorgt voor lichamelijke veroudering. Dat onze huid minder elastisch wordt is een gevolg van schade door vrije radicalen aan huid en bindweefsels. Het is te vergelijken met een elastiekje dat brokkelig wordt en vergaat als het in de zon heeft gelegen- Elke dag een beschermingsfactor gebruiken- Stoppen met roken
- Gezond en gevarieerd eten (aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen)

oudere huid, rimpels, behandeling, salon, almelo, specialist
rimpels, behandeling, almelo, salon, gezicht, gezichtsbehandeling

Rimpels
Op jonge leeftijd is onze huid nog zonder rimpels, stevig en elastisch. Het collageennetwerk is dan nog in tact. Naarmate we ouder worden verliest de huid aan spankracht en nemen de collageen- en elastine vezels af. De eerste tekenen van veroudering zien we vaak door de kleine lijntjes rond de ogen. Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken, van die vervelende rimpels en lijntjes in de huid.
Collageen is de belangrijkste factor om onze huid jong te houden. De productie van collageen neemt vanaf je 25ste levensjaar af, vanaf dat moment is het belangrijk om met hoogwaardige werkstoffen de eerste rimpels tegen te gaan. Een rimpel doet er 10 jaar over om aan de oppervlakte zichtbaar te worden. In de menopauze (bij maar liefst minimaal 30% van de vrouwen) slaat de veroudering ineens hard toe door de vermindering van oestrogeen.

Met de juiste behandelingen en producten kunnen we vrije radicalen tegen gaan en kunnen we de collageenproductie stimuleren zodat er nieuwe huidcellen ontstaan waardoor de huid gladder, zachter en steviger wordt.