Over ons

Schoonheidssalon Beauty all over bestaat sinds de zomer van 2012. Twee jaar lang kon u mij vinden op de Vriezenveenseweg in Almelo. Op deze locatie heb ik veel nieuwe klanten mogen ontvangen.
Sinds 1 december 2014 is ons adres Ootmarsumsestraat 120 in Almelo. Er is een eigen entree met oprit, daarom is parkeren geen probleem. Ons nieuwe adres ligt op 5 minuten afstand van de Mariaparochie met de auto en de Harbrinkhoek ligt op 10 minuten afstand.

Mijn naam is Kirsten Bekhuis, ik heb de 4-jarige allround schoonheidsspecialiste opleiding gevolgd en afgerond met als specialisaties; Acne, Pincement (bindweefselmassage), Pedicure, Shiatsu en Voetreflex. Naast deze opleiding heb ik veel verdiepingscursussen gevolgd van verschillende merken. In mijn salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Voor mij is het belangrijk dat u als klant kunt genieten van een ontspannende behandeling met huidverbetering als resultaat. Rustig de tijd nemen voor uzelf en even geen stress.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen, zie hiervoor het menu ‘Contact’. Wanneer ik met een behandeling bezig ben zal ik geen telefoon beantwoorden, ik bel u zodra het kan terug. U mag natuurlijk ook via het contactformulier een email zenden.

Ik kijk ernaar uit u als klant te mogen begroeten!

schoonheidssalon, almelo, epileren, gezichtsbehandeling, facial, theravine