Ries

Ries Natural Cosmetics
Ries Natural Cosmetics is een 100% natuurlijke en biologische cosmeticalijn zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen. Bovendien is Ries Natural Cosmetics dermatologisch en dierproefvrij getest.

De ingrediënten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en komen van een gerenommeerde farmaceut. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen en op elkaar afgestemd voor een optimaal resultaat.

Ries Natural Cosmetics is ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus vanuit beide kanten om aandacht vraagt. Het unieke concept van crèmes en serums enerzijds en voedingssupplementen anderzijds maakt van Ries Natural Cosmetics een absolute voorloper in cosmetica-land.

 

huid,advies,diagnose,voeding,supplement, ries, cosmetics, ries cosmetics, kopen

Deze visie komt niet alleen tot uiting in een natuurlijke zelf ontwikkelde cosmeticalijn, maar ook in een zelf ontwikkeld diagnose-model, namelijk  een mix tussen huid-, gelaats- en tongdiagnostiek. Met Ries Natural Cosmetics maakt u op een natuurlijke manier daadwerkelijk de stap van huidverzorging naar huidverbetering.

Omdat Ries denkt vanuit huidverbetering en ervan overtuigd is dat schoonheid van binnenuit komt kan Ries als gehele lijn maar ook als aanvulling op reeds bestaande producten gebruikt worden.

gezicht, schoonheid,verzorging,salon,schoonheidssalon,ries, cosmetics,verzorging, kopen
voeding,supplement,advies,salon,schoonheid,behandeling,gelaat,gezicht, kopen, schoonheidssalon

Huidverbetering is het werkwoord en Ries laat zien dat het werk!
Wilt u weten wat de Ries producten voor uw huid zouden kunnen betekenen, maak een afspraak voor een tongdiagnose.

Feel nature, feel rich, feel Ries!

gezicht,cupping,rimpels,doorbloeding,bindweefsel,schoonheid,salon,verbetering
natuurlijk,product,voeding,supplement, serum,creme,dag, nacht, ondersteuning
bindweefsel,gelaat,salon,gezicht,verzorging,huid,schoonheid,specialiste