TheraVine™

TheraVine™ is een wereld bekende, wetenschappelijk onderbouwde,gespecialiseerde spa treatment range, ontwikkeld door een specialisten team met uitgebreide gemeenschappelijke studies.

TheraVine™ is voor u ontwikkeld met als basis de Zuid-Afrikaanse Pinotage gecultiveerde druiven pit-extracten en oliën, druivenschilextract (resveratrol) en wijnbladeren. Het bevat naast de krachtigste anti-oxidanten, internationaal erkende cosmeceutical actieve ingrediënten, peptides, liposomes-PML’s en organisch gekweekte inheemse plantenextracten, om er zeker van te zijn dat u een extra-zintuigelijke ervaring en product resultaat krijgt.

De gezichtsbehandelingen van TheraVine™ bieden de perfecte huidverzorging door middel van hydratateren, balanceren, voeden, revitaliseren en vertragen het verouderingproces terwijl het aroma en de textuur zorgen voor een multi-zintuiglijke ervaring.

salon, almelo, verzorging, make-up, gezichtsbehandeling, theravine, schoonheidssalon
De TheraVine™ product belofte:
 • De producten bevatten de hoogst toelaatbare percentages van internationaal aanbevolen actieve ingrediënten voor de allerbeste resultaten.
 • Bevat geen schadelijke alcoholen
 • Bevat geen schadelijke parfums/geurstoffen
 • Bevat geen schadelijke petrochemische stoffen of
  minerale olie
 • Is niet op dieren getest
 • De producten zijn parabenen vrij
theravine, almelo, schoonheidssalon, gezichtsbehandeling, epileren
De wetenschap achter TheraVine™

Steunt op 3 peilers:

Essential Oils & Botanicals
 • Natuurlijke genezing
  Natuurlijke botanicals (kruiden).
 • Zintuigen reis
  Aromatherapie, verlevendigt de zintuigen

  Luxueuze beleving

 

 

huidverbetering, schoonheidsspecialiste, almelo, geavanceerd, natuurlijk
Advanced technology
 • Specifiek werkende solutions
  De hoogste percentages en concentraties van cosmeceutical actieve werkstoffen
 • Herstel
  Zichtbare huidtransformatie
schoonheidsspecialiste, almelo, epileren, gezichtsbehandeling, harsen, verven, kopen, theravine, advies
Grape by-products
 • Bescherming
  Tegen schade van vrije radicalen
 • Preventief
  Antioxidanten helpen het aging-proces tegengaan

 

 

 

extract, natuur, verbetering, gezicht, schoonheidsspecialiste, werking, almelo, theravine

Waarom zijn druiven goed in cosmetica?

Het antwoord:
Druiven bevatten krachtige antioxidanten

Van de druiven worden pit, schil en blad gebruikt in de producten van TheraVine™. De olie van de pitten bevat 76% linolzuur. Dit is hetzelfde percentage van de talg in de huid. Hierdoor wordt druivenpitolie bijzonder goed verdragen en penetreert het diep in de huidlagen (door de huidbarrière heen). Van pit, schil en blad worden tevens extract gemaakt.

schoonheidsspecialist, almelo, schoonheidssalon, schoonheidsspecialiste
schoonheidssalon, almelo, schoonheidsspecialist, pitten, druiven, theravine

De Pinotage druivepit-extracten en oliën bevatten een hoge concentratie aan Polyfenolen, beter bekend als Proanthocyanides oftewel OPC’s.

Onderzoek heeft uitgewezen dat OPC’s 50 x sterker zijn dan vitamine E en 20 x sterker dan vitamine C, de beste en krachtigste bron van anti-oxidanten ooit!  Anti-oxidanten staan bekend dat ze met succes het verouderingsproces tegengaan en bescherming bieden tegen stress en schadelijke stoffen.

TheraVine™ gebruikt deze bioactieve polyfenolen in alle producten om er zeker van te zijn totale bescherming te geven tegen verouderingsfactoren.

Deze OPC's bestrijden veroudering als volgt:

1. Bestrijdt alle anti-ageing processen.
De OPC’s zijn 20 x krachtiger dan vitamine C en

50 x krachtiger dan vitamine E.

2. Remt het ontstaan van alle typen vrije radicalen
en werken daarmee preventief. Ze ontgiften de huid die is blootgesteld aan o.a. sigarettenrook, langdurige blootstelling aan de zon en allerlei soorten stress. Ze remmen vetzuuroxidatie af en houden de celmembranen in goede conditie. Het beschermt genetisch materiaal en brengt het aantal mutaties naar beneden.

3. Herstelt de sterkte van de cellen van de vaten
en gaat zo onder andere zware benen-gevoel tegen.

4. Stimuleert collageen- en elastine-synthese
waardoor de huid steviger en elastischer blijft.

5. Bestrijdt elastase-activiteit
Dit is een enzym dat vrijkomt dat eiwitten (collageen) afbreekt en diverse andere enzymen die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen in de huid. Verzacht daarbij de huid en bestrijdt het verouderingsproces.

6. Vermindert melanine-synthese
en remt de tyrosinase-activiteit, hierdoor licht de huid iets op en
herstelt de frisse teint. Helpt pigmentvlekken voorkomen.

7. Remt glycation processen in de huid.
Koppelen van één of meerdere suikermoleculen aan proteïnen (collageen). Een natuurlijk verouderingsproces in de huid dat uitgesteld wordt.

8. Rijk aan vitamine A, C, B1, B2, P en mineralen kalium, ijzer en mangaan.
Deze zijn zeer nuttig bij re-mineraliseren, detoxing en anti-ageing.

9. Natuurlijk fruitzuur
dat de huid op zachte en natuurlijke wijze exfoliëert.

TheraVine™: Where science meets natural beauty.

Het award-winnende  merk TheraVine™ werd in 2004 gelanceerd na jaren van intensief onderzoek en experimenteren met formules en ingrediënten. De vastberadenheid en doorzetting heeft uiteindelijk geleid tot het merk zoals het nu is.
TheraVine™: het antwoord voor een gezonde en stralende huid. Zo is de kracht van de natuur opengesteld voor natuurlijke cosmeticaproducten.

TheraVine™ voegt krachtige antioxidanten verkregen van cultivar druiven uit Stellenbosch samen met de hoogste percentages cutting edge (grensverleggende) werkstoffen en verkrijgt zo speciale producten die op de zintuigen werken en die jouw verwachtingen van een huidverzorgingsproduct zullen overstijgen.

De missie is om producten te bedenken, ontwikkelen en produceren die het resultaat van de gewenste huidconditie kunnen bereiken.
De producten zijn van de hoogste kwaliteit en nemen je mee op een avontuur van wetenschappelijke huidtranformatie en zintuigelijk plezier.

De producten bevatten de hoogst toelaatbare percentages van internationaal aanbevolen actieve ingrediënten voor de allerbeste resultaten.

Met dit in gedachten gaat TheraVine™ verder op het pad van succes met de allernieuwste internationale wetenschappelijke research om zo met geavanceerde technologische actieve ingrediënten de hoogwaardige  productkwaliteit en innovatie verzekeren.