Ultimate facial

 

Optimale comfort voor iedere huid, de meest complete anti aging – wrinkle behandeling met de beste resultaten!

HydroPeptide maakt gebruik van “Epigenetica”. Het zorgt ervoor dat ons lichaam gunstige activiteiten aanzetten zoals o.a. collageenproductie en cel vernieuwing en daarbij ongewenste reacties uitschakelen zoals o.a. hyperpigmentatie en gevoeligheid.

Met deze complete behandeling haal ik het beste in uw huid naar boven en richt ik mij op de verbetering van de volume, fijne lijntjes, rimpels, verslapping, hyperpigmentatie, acne en ruwe huid.

De behandeling bevat maar liefst 3 verschillende peelingen, die afhankelijk van de huidbehoefte in diverse sterktes aan de huid worden toegepast. Dit zorgt voor een diepere en krachtige exfoliatie en optimaal comfort voor uw huid.

 

nimni
modellacht

 

Naast diverse serums en een huidverbeterende gezichtsmassage, bevat deze behandeling ook 2 intense maskers. 1 van deze maskers is het verkoelende collageen verhogende “PolyPeptide Collagel Lifting Mask”. Dit masker is doordrenkt met collageen, ondersteunende peptiden en voedingstoffen die helpt om de elastine en collageen in de huid te versterken, wat leidt tot meer volume en een stralende vollere en steviger uitziende huid met duidelijk zichtbaar minder rimpels en fijne lijntjes.

Na slechts één behandeling is het resultaat zichtbaar, de huid is rijk gehydrateerd. Zal meer in evenwicht zijn en dunne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd. Uw huid is stralender, heeft een gladdere textuur meer volume en ziet er fris, helder en jeugdiger uit.


Voor wie is de behandeling geschikt?:

Dunne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide huid, zonschade, hyperpigmentatie, alle rijpere huidtypes die behoefte hebben aan onmiddellijke resultaten en voor cliënten die al bekend zijn met de behandelingen en producten van HydroPeptide  en doelgerichte resultaten willen.

banner