Vet verwijderen

Het verminderen van vet is nog nooit zo veilig en gemakkelijk geweest!


Voordelen van behandeling met de TC CRYO

• Gericht afvallen op specifieke plaatsen
• Verbetering al na één behandeling zichtbaar
• Veilige temperaturen; 6° C, dus geen vriezen!
• Veilig en geheel pijnloos
• Versneld afvoeren van afvalstoffen en snel omvangverlies
• Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden

afvallen, vet verbranden, cm verliezen, vet, bevriezen, slank, afvallen, buikvet, behandelen, behandeling, cellulitis, almelo, figuur, correctie

Hoe werkt het nou precies?
De dikte van de onderhuidse vetlaag boven de spieren, kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. Het vet dat we daar kunnen verbranden is bruin vet. Maar we slaan ook overtollige energie op in de vorm van wit vet, dat zonder omzetting in bruin vet niet te verbranden is.

Met TC Lipolyse (Thermo Contrast Lipolyse) wordt de huid en het onderliggende vet- en spierweefsel gekoeld tot 6 graden Celsius. De spieren willen het lichaam op temperatuur houden (37 graden Celsius) en gaan daarom rillen om warme te produceren. Daarbij komt het hormoon Irisin vrij. Dit lichaamseigen hormoon zet het bruine vet aan tot verbranding, zodat het lichaam op temperatuur blijft. Hierdoor neemt het volume van het bruine vet af. Irisin heeft ook de eigenschap dat het de aanmaak van nieuwe witte vetcellen remt. Hierdoor werkt de behandeling een langer door.

Een ander effect van het toevoeren van koude is dat de lever het lichaamseigen hormoon FGF21 begint te produceren. Dit hormoon helpt om insuline beter te laten functioneren. Dit is belangrijk omdat deze drie factoren gezamenlijk het witte vet beginnen om te zetten in bruin vet dat vervolgens kan worden verbrand. Zo kunnen we dus tijdens een behandelreeks de witte vetlaag aanpakken én verminderd de lichaamsomvang van het behandelde probleemgebied omdat we het bruine vet verbranden.

Aangezien de huid een uitstekende isolerende werking heeft wordt in afwisseling met de koude tussendoor ook gedurende korte tijd warmte toegevoerd (41 graden Celsius). De warmte heeft tot effect dat de bloedvaten open gaan staan waardoor de huid niet langer in isolatiemodus staat. Daardoor heeft de volgende koude sessie weer optimaal resultaat. De veilige ondergrens van 6 graden wordt aangehouden omdat een lagere temperatuur geen beter resultaat geeft en dus niet nodig is. De methode is veilig en er is dus geen sprake van bevriezen.

Er komen dus geen injecties en geen naalden bij kijken, maar u valt af en u corrigeert uw figuur zonder operatie. Veilig en prettig! Na een TC lipolyse behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden.

cryo, vet verbranden, figuur, correctie. afvallen, slanker, behandeling, medisch, lipo, lipolyse, liposuctie, buikvet, cellulitis, behandeling, behandelen, hulp, vet, afvallen

Is TC lipolyse voor iedereen geschikt?
TC lipolyse is een veilig alternatief voor liposuctie en is voor iedereen geschikt die van hun hardnekkige vetzones (buikje, love handles) af willen of sneller willen afvallen. De beste resultaten zijn te bereiken met een combinatie van behandeling met de TC-Cryo, een bewuste levensstijl en voldoende beweging. Belangrijk is dat u samen met uw behandelaar nagaat of u bepaalde contra-indicaties heeft die een behandeling in de weg zouden kunnen staan.

Wat zeggen artsen en onderzoekers?
Na vele jaren onderzoek is er inmiddels veel bekend over cryo lipolyse. Het voert te ver om hier alle onderzoeken weer te geven, maar we hebben er enkele voor u verzameld. (Neem contact op met TCS International voor meer informatie.)
Zo meldt het amerikaanse NCBI (The National Center for Biotechnology Information) “cryolipolysis is considered to be both safe and effective, with a high patient satisfaction rate of up to 73% after one treatment”, wat zoveel betekent als veilig en effectief waarbij 73% van de patiënten al na één behandeling tevreden is. Voorts toont dit onderzoek aan dat in 25% van de gevallen al zichtbaar resultaat is behaald na slechts één behandeling.

figuur, vet verbranden, correctie, vet, verliezen, bevriezen, afvallen, cm, kou, lypolyse, vet verwijderen, verwijderen, slank, vitaal, afvallen, buikvet, onderkin, cellulitis, almelo,