Vette/onzuivere huid, acne, grove poriën

Behandelingen voor de vette/onzuivere huid, een huid die acne heeft, een huid die grove poriën heeft:

Cleansing facial € 29,50
Balancing facial € 55,-
Purifying SebuVine facial € 75,-
Intensive exfoliating € 63,-

jeugdpuistjes,salon,almelo,pukkel

Vette huid
Heeft u een glimmende huid, grove en/of verstopte poriën?

Dit zijn een paar kenmerken van een vette huid.

Belangrijk bij een vette huid is dat u de huid goed en intensief reinigt en verzorgt. Het reinigen van de vette huid moet gebeuren met niet te agressieve producten; daardoor gaat de huid alleen maar meer talg produceren om vervolgens nog vetter te worden.

Een vette huid kunt u zeer goed onder controle krijgen door het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten.

vette, huid, salon, almelo, schoonheidsspecialist, behandeling, gezicht

Acne - Onzuivere huid 
Acne treffen we meestal aan op het gezicht, de hals, het decolleté en de rug. Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van acne tijdens hun puberteit of zelfs nog ver daarna. Er is een overmatige productie van talg waardoor er een verstopping ontstaat in een talgklier. Hierdoor ontstaan er mee-eters en onzuiverheden. Als deze gaan ontsteken ontstaan er puistjes.

De verleiding is vaak erg groot om zelf de puistjes te lijf te gaan en er aan te krabben. Hierdoor ontstaan vaak littekens of pigmentvlekjes. Het advies is dan ook: niet krabben of peuteren. Zo kunt u veel schade aan de huid voorkomen.

Een consequente thuisverzorging met de juiste producten is een must om resultaat te krijgen.

acne, puist, pukkel, behandeling, gezicht, salon, almelo

Grove Poriën
Poriën zijn kleine openingen in de huid die vocht en talg afscheiden. Het zijn kleine openingen in de huid die zichtbaar zijn. Sommige mensen hebben alleen grove poriën op de neus en de kin, andere over het gehele gezicht. Wanneer de huid veel talg afscheidt (vette huid) staan de poriën wijder open. Deze kunnen snel verstoppen met talg.

Ook bij een ouder worden van de huid kunnen poriën meer zichtbaar worden. Dit komt omdat de huid gaat verslappen door collageen- en elastine verlies. Er zijn diverse behandelingen mogelijk om de grove poriën te verfijnen.

porie, verzorging, behandeling, salon, schoonheidssalon, almelo