Wimperextensions

Iedereen wil lange, volle wimpers. Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken.

Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions.
Je hoeft ook geen mascara meer te gebruiken.

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich vernieuwen. Een wimperextension blijft een enkele weken zitten. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat,
trouwerij hebt of een feestje.

wimper, verlenging,extensions,lange wimpers, trouwen, feest, make-up, ogen, wimperextensions
perfect eyelash, wimperextensions, almelo, harbrinkhoek, wimper, verlenging, ogen, oog, natuurlijk
schoonheidssalon, almelo, harbrinkhoek, mariaparochie, wimperextensions, wimperverlenging, wimperextensions

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen.

In onze salon in Almelo werken wij uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben. Veel praktijken werken met synthetische wimpers, maar wij werken met mooie echte zijden wimpers waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!